Image Alt
  >    >  Hangwiegjes  >  Baby schommel binnen – hangwieg – macrame schommel baby – Handgemaakt – BabyRace

Baby schommel binnen – hangwieg – macrame schommel baby – Handgemaakt – BabyRace

89,90

Bekijk
Artikelnummer: 7042200296493074 Categorie:

Beschrijving

* Handgeknoopt uniek baby product
* Baby schommel voor binnen in je interieur
* Gratis verzending (NL&BE)
Deze prachtige handgeknoopte baby schommel binnen van BabyRace is helemaal handmade. De unieke schommel bestaat uit macramé en stevige autosleep touw. Je kunt er dus zeker zijn dat de babyschommel heel erg stevig is en dus veilig. De baby schommel wordt zonder twijfel de favoriet van jouw wondertje. Deze schommel voor binnen je interieur is een echte must-have.
De exclusieve schommel voor baby’s zijn zeer gebruiksvriendelijk. De vormgeving van de baby schommel is gebasseerd op een groot vogelnest. Een nestje waar je baby zich geborgen voelt en waar hij al schommelend lekker van de omgeving kan genieten. De baby schommel is ideaal. Je baby kan er heerlijk in slapen, in relaxen en kan zich heel goed vermaken. Wij geven je 100% garantie op schaterlachjes.
Je kunt kiezen tussen grijs en naturel handgeknoopte touwen rond de schommel. Via bol.com is de standaard kleur van de macramé touwen grijs. Mocht je graag een naturel kleur willen, kies dan na je bestelling voor klantvraag en geef aan dat je graag de touwen in naturel kleur wilt bestellen. Deze kleuren passen in ieder type interieur. Doordat dit een handgemaakt product is kun je de levering altijd verwachten binnen een werkweek.
De bevestigingshaak en schommelbekleding zijn niet bij de baby schommel ingegrepen.
Slapen in een schommel bevordert de slaap van een baby
Wiegen wiegen wiegen maar! Van oudsher tot nu doen we het nog vaak: baby’s met moeite om in slaap te vallen wiegen in onze armen. Die tijd is voorbij door de baby schommels en babywiegjes die kunnen schommelen. Ideaal voor jou en de baby. Happy baby, happy mommy!
Specificaties – Baby schommel binnen
De hangwieg kan een volwassene ook dragen. Qua gewicht is de schommel zo stevig dat dit mogelijk is. We garanderen dit echter niet. Niet ieder type huis, plafond, muur is hetzelfde en kunnen we dit dus ook niet garanderen. Het is een baby schommel die echt alleen bedoeld is voor baby’s, waar de ouders altijd onder toezicht in de buurt moeten blijven tijdens het schommelen. Mocht je baby lekker in slaap geschommeld zijn, blijf dan als ouder ook altijd in de buurt!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Baby schommel binnen – hangwieg – macrame schommel baby – Handgemaakt – BabyRace” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *