Image Alt
  >    >  Babynest Licht Oudgroen Regenboog

Babynest Licht Oudgroen Regenboog

54,95

Bekijk
Artikelnummer: 502009359510

Beschrijving

Een babynestje voelt voor een baby als een vertrouwde omgeving. Doordat je de nestjes kunt aanspannen met het lint en het nestje opstaande randen heeft, geeft dit voor het kindje een gevoel van geborgenheid zoals in de buik. Hierdoor kan de baby ontspannen slapen. Je kunt het nestje gebruiken om op elke gewenste plek een slaapplek te maken voor je kindje. Zo kun je het nestje op de bank gebruiken of meenemen wanneer je ergens op bezoek gaat. Zo heb je altijd een zachte slaapplek bij de hand waar je kindje niet uit kan rollen. Je kunt het nestje gebruiken totdat je baby zich kan omrollen. Altijd onder toezicht gebruiken.
Dit leuke babynestje wordt gemaakt van licht oudgroen gewassen katoen in combinatie met een katoenen stof met een kleurrijke regenboog print. Je kunt het nestje binneste buiten keren om de print en het stofje te wisselen. Dit nestje is geschikt voor pasgeboren baby’s tot baby’s van ongeveer 6 maanden.
Het babynestje heeft een stevig matrasje van 65cm lang. Dankzij de zachte, gevulde randen kan je kindje niet uit het nestje rollen. Het nestje sluit middels een lint waarmee je het nestje kunt aanspannen. Het nestje wordt 100% met de hand gemaakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Babynest Licht Oudgroen Regenboog” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *