Image Alt
  >    >  Babynest Oudblauw Minky

Babynest Oudblauw Minky

48,95

Bekijk
Artikelnummer: 501832387206

Beschrijving

Een babynestje voelt voor een baby als een vertrouwde omgeving. Doordat je de nestjes kunt aanspannen met het lint en het nestje opstaande randen heeft, geeft dit voor het kindje een gevoel van geborgenheid zoals in de buik. Hierdoor kan de baby ontspannen slapen. Je kunt het nestje gebruiken om op elke gewenste plek een slaapplek te maken voor je kindje. Zo kun je het nestje op de bank gebruiken of meenemen wanneer je ergens op bezoek gaat. Zo heb je altijd een zachte slaapplek bij de hand waar je kindje niet uit kan rollen. Je kunt het nestje gebruiken totdat je baby zich kan omrollen. Altijd onder toezicht gebruiken.
Dit leuke babynestje wordt gemaakt van oudblauw wafelkatoen in combinatie met een zachte witte minky stof. Dit babynestje is geschikt voor pasgeboren baby’s tot baby’s van +/- 6 maanden.
Het babynestje heeft een stevig matrasje van 70cm lang en 3cm dik. Dankzij de zachte, gevulde randen kan je kindje niet uit het nestje rollen. Het nestje sluit middels een lint waarmee je het nestje kunt aanspannen. Het nestje wordt 100% met de hand gemaakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Babynest Oudblauw Minky” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *