Image Alt
  >    >  Wiegjes  >  Duurzame wieg | baby wiegje | wit honingraatkarton

Duurzame wieg | baby wiegje | wit honingraatkarton

102,00

Bekijk
Artikelnummer: 7042201631843392 Categorie:

Beschrijving

CE-gekeurde wieg – 100% biologisch afbreekbaar – 5,2 kg – oersterk – zonder gereedschap in elkaar te zetten – handig om mee te nemen – 100% veilig – in 1,5 minuut in- en uit elkaar te halen.
Papercrib is dé upcoming musthave voor jonge gezinnen die bewust kiezen voor hun kroost. De Papercrib wieg is een gloednieuw concept dat hard op weg is om Nederland te veroveren. Met een uniek ontwerp van karton is de Papercrib een duurzame aanwinst voor in elke babykamer.
Veilig en oersterk, dat is waar Papercrib voor staat. De lichtgewicht wieg is gemaakt van honingraatkarton. Dit karton is vervaardigd uit FSC-gecertificeerd papier en 100% biologisch recyclebaar. Zelf de verpakking bestaat enkel en alleen uit karton. Niets geen plastic of ander milieuonvriendelijke stoffen.
Dankzij de honingraatstructuur is honingraatkarton een stevig materiaal dat ervoor zorgt dat je kindje veilig slaapt. De wieg is officieel gekeurd en voldoet aan alle veiligheidseisen. Zo kan er een man van 75 kilo in staan en is hij onder andere getest op omvallen. Is er een broertje of zusje? Zij kunnen gerust in het wiegje kijken zonder bang te zijn dat het wiegje omvalt.
Door het handzame formaat is de Papercrib ook geschikt om als tijdelijk wiegje naast jullie bed te plaatsen. Perfect voor de eerste weken en maanden als je newborn er net is. Zo kan je een oogje in het zeil houden of je kleintje goed ligt. En dat geeft jullie als kersverse ouders ook rust in een periode van slaapgebrek.
Veel wiegjes zijn duur in aanschaf in verhouding tot de korte tijd die je het zal gebruiken. De Papercrib is een betaalbaar alternatief en ook nog eens heel erg milieuvriendelijk.
Heb je twee linkerhanden? Maak je geen zorgen. Je kunt dit wiegje zonder gereedschap in elkaar zetten en ook weer uit elkaar te halen. Op de website vind je deze Papercrib handleiding met stap-voor-stap foto’s en heldere uitleg. Of bekijk deze handige video tutorial waarin je ziet hoe eenvoudig het is om de Papercrib wieg in elkaar te zetten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duurzame wieg | baby wiegje | wit honingraatkarton” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *