Image Alt
  >    >  Co-sleepers  >  Snuzpod3 co-sleeper wiegje Wit Wit

Snuzpod3 co-sleeper wiegje Wit Wit

235,00

Bekijk
Artikelnummer: 501723816378 Categorie:

Beschrijving

Snüzpod3 co-sleeper 3-in-1 wiegje White De Snüzpod is een 3-in-1 co-sleeper. De hoofdfunctie is Co-sleeper, daarnaast ook te gebruiken als losstaand wiegje en als mozesmandje.
Voordelen:
Perfecte slaapoplossing vanaf de geboorte tot 6 maanden
Gemakkelijk borstvoeding geven: een rits aan de zijkant om de zijkant open te maken maakt de nachtvoedingen gemakkelijk.
Vernieuwd! Nu 20% groter en toch 30% lichter, waardoor het ruimer is voor de baby en gemakkelijker op te tillen en te gebruiken in het hele huis.
Reflux optie: aan één uiteinde van de SnüzPod is als optie eenvoudig een extra poot te bevestigen waarmee je het wiegje iets scheef kan zetten. Dit pootje kan aan één van beide zijden worden geïnstalleerd.
Dual-view ademende mesh: twee ademende mesh-zijkanten helpen de luchtstroom te bevorderen en zorgen ervoor dat u uw baby te allen tijde kunt bekijken.
Veilig slapen dicht bij de ouders: niets is beter dan wakker worden naast je blij glimlachende baby en de gemoedsrust om ze de hele nacht bij je te hebben.
Past op de meeste bedden door een groot hoogteverschil tussen de 33 – 63 cm.
Past ook bij een aantal boxsprings. Let goed op de hoogte. Boxsprings zijn vaak hoger dan 63 cm.
Eenvoudige installatie: door de in 9 hoogte-instellingen past de Snüzpod op bijna alle bedden met behulp van verstelbare banden. SnüzPod past op bedden tot 58 cm (vanaf de vloer naar de top van de matras). De voorwand met rits is echter speciaal ontworpen om veilig te worden gebruikt met hogere bedden tot een maximale bovenmatrashoogte van 63 cm.
Apart te gebruiken mozes mandje: de wieg is super licht (4,1 kg), kan je er makkelijk af tillen en is extra ruim.
Perfect als een op zichzelf staande wieg: wanneer het tijd is om de overgang van slaapkamer naar kinderkamer te maken, kan SnuzPod3 worden gebruikt als een op zichzelf staande wieg. Het wiegje kan dan ook zachtjes heen en weer wiegen door de ronde onderkant. Dit helpt je baby’s om rustig te worden en sneller in slaap te vallen.
Met zorg vervaardigd, ontworpen en ontwikkeld in Engeland: SnuzPod 3 is prachtig gemaakt met behulp van natuurlijk beukenhout, zonder gebruik van MDF of fineer.
SnüzPod is de enige bedside wieg die prestigieuze Queen’s Award heeft ontvangen!
Ondersteunend matras inbegrepen: gemaakt met materialen die gecertificeerd zijn door Öko-Tex 100 Klasse 1 (Baby),. Gegarandeerd vrij van schadelijke chemicaliën. Het matrasje is gewatteerd. Afmetingen 44 x 80 cm.
Verwijderbare stof die met de hand kan worden gewassen
Voldoet aan de Britse normen BS EN 1130: 1997. De wieg is volgens Europese normen gekeurd.
Extern formaat:
Lengte: 100 cm
Breedte: 49 cm
Maximale hoogte: 95 cm
Inbegrepen: bedriempjes
Komt als pakket. Dient zelf in elkaar gezet te worden.
Gewicht van het product: 11kg
Maximaal gewicht van het kind: 9KG
Het product is alleen geschikt voor een kind dat niet zelfstandig rechtop kan zitten, omrollen en zich niet op zijn knieën kan duwen.
Tip 1! We raden je bij elk matras aan om een matrasbeschermer te gebruiken. De Snüzpod3 matrasbeschermer kun je hieronder vinden.
Tip 2! Het door Snüz gemaakte bijpassende beddengoed vind je ook hieronder.
Tip 3! Omdat het bedje versie 3 breder is geworden dan de versie 2, moet je goed opletten met het matras, de matrasbeschermer en de pocket van Snüz. Deze moeten namelijk wel geschikt zijn voor de Snüzpod3. Het Designz beddengoed van Snüz is voor beide varianten geschikt, vanwege de rek die in de stof zit.
DOWNLOADS: Gebruikersgids en montage-instructies
SnuzPod 2 versus SnuzPod 3
Download brochure

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Snuzpod3 co-sleeper wiegje Wit Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *