Image Alt
  >    >  Babynestjes  >  Zinaps Babynestje – 90 x 50 x 13 cm – Miki met grijze minky

Zinaps Babynestje – 90 x 50 x 13 cm – Miki met grijze minky

79,99

Bekijk
Artikelnummer: 7042200622661977 Categorie:

Beschrijving

Over de Zinaps Babynestje
Het babynestje omsluit het kind perfect en zorgt voor comfort en veilige slaap. Het wikkelt de baby en beperkt zijn bewegingsvrijheid, zodat het kind zich veilig en geborgen voelt zoals in de baarmoeder.
Aan de binnenkant is zachte watten genaaid, wat zorgt voor zachtheid en comfort terwijl de baby slaapt en het gevoel van ongemak onder de rug van de baby wegneemt. Het is mogelijk om een dubbelzijdig (minky en katoen) inzetstuk te gebruiken wat het schoonmaken van de cocon vergemakkelijkt.
De zijkanten van het nest zijn gevuld met een anti-allergische siliconen bal. Verhoogde randen zorgen voor veiligheid in de slaap van het kind. Ouders kunnen erop vertrouwen dat de baby tijdens het slapen niet per ongeluk wordt verpletterd.
Door het gebruik van koorden om de grootte van het nest aan te passen, kan het ligoppervlak perfect worden aangepast door het naar beneden of naar beneden te trekken. Hierdoor “groeit” de cocon met het kind mee en kan hij gebruikt worden tot een leeftijd van 7-9 maanden.
Het product is licht en gemakkelijk te vervoeren, en dankzij de meegeleverde herbruikbare koffer kan het overal mee naartoe worden genomen en gebruikt op vakantie, onderweg, op bezoek bij grootouders, enz. De hoes helpt ook om de cocon schoon te houden en te beschermen tegen beschadiging.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zinaps Babynestje – 90 x 50 x 13 cm – Miki met grijze minky” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *