Zie ook 

[vc_empty_space height=”8px”]naar kinderstoel.nlbuggy nl

a
  >  So-Ro Cradle Wit

So-Ro Cradle Wit

So-Ro Cradle Wit

Design en functie ontmoeten elkaar in de So-Ro: dit wiegje, ontworpen door een ergotherapeute, ziet er niet alleen mooi uit, maar helpt je baby ook echt om sneller in slaap te vallen. Dat komt onder meer door slimme helling en de voorwaartse wiegbeweging. De ontwerpster heeft haar kennis en ervaring in dit wiegje vertaald en uitkomsten van wetenschapelijk onderzoek gebruikt om de meest optimale slaapervaring in een wiegje te vertalen.
Slimme technieken doen beter slapen
De wiegbeweging is van voor- naar achteren,net zoals op een schommel of zoals je je baby wiegt als hij in je armen ligt. En dat is precies de truc: dit werkt veel beter dan zijwaarts wiegen (wat veel schommelwiegjes doen). Er is maar een kleine beweging van je baby nodig om de So-Ro in beweging te zetten en zo wordt je kleintje alweer in slaap gesust voordat hij uberhaupt wakker werd. De So-Ro is verder zo gemaakt dat er een lichte helling van 3 graden in zit, zodat baby’s hoofdje net wat hoger ligt. Dit maakt het ademen makkelijker, zeker bij verkoudheid, geeft een betere positie dan ‘plat’ en vermindert krampjes en refluxsymptomen.
Super veilig en robuust
Ook op het gebied van veiligheid is de So-Ro robuust: het kan absoluut niet kantelen uit zichzelf. Zels een volwassene kan erin gaan staan zonder het te doen kiepen! Het meegeleverde matrasje is 2.5 cm dik, de Amerikaanse ASTM-standaard voor babymatrasjes. De matrashoes is van katoen. De So-Ro zelf is gemaakt van Amerikaans Walnoot fineer of wit fineer op Baltisch berkenhout. Duurzaam en degelijk dus. Maar zeker ook mooi, want niet voor niets heeft de So-Ro diverse designprijzen gewonnen.
Pakket & afmetingen
De So-RO wordt compleet geleverd in een plat pakketje: dus inclusief matrasje en hoeslakentje en alles wat je nodig hebt om het wiegje in elkaar te zetten.
Het matrasje meet = 43×79 cm.
(Dit is net een andere maat dan de in Nederland gebruikelijke 40×80, maar met een rekbaar hoeslaken van bijvoorbeeld jersey moet je dit kunen redden. Er zijn ook nog extra hoeslakens van So-Ro afzonderlijk verkrijgbaar en je krijgt er 1 meegeleverd bij het wiegje).
Te gebruiken vanaf geboorte tot 6 maanden.
Leuke tip: na gebruik als wiegje, ook te gebruiken (op z’n zij) als kastje